first draft rebrand 2020.png

OM MIG

Hej!

Jag heter Emelie och har valt att kalla mig för Mlie-Redfield. "Mlie" är helt enkelt ett snabbare sätt att stava Emelie på som sedan fick sitt eget uttal - precis som det stavas. Redfield lade jag till eftersom Claire Redfield från Resident Evil-serien är en av mina favoritkaraktärer. 

Jag streamar på twitch 3 dagar i veckan: måndag, fredag och söndag. (För tillfället har jag valt att dra ner på fredagsstreamarna, men detta är endast tillfälligt). De spel jag spelar är väldigt varierade. Bland de jag tidigare har streamat finns Horizon Zero Dawn, Project Zero-serien, Animal Crossing New Horizons, (i stort sett) alla Resident Evil-spel och The Sims 4. En riktig blandning! 

Jag har under flera år haft en blogg. När jag väl kom igång att streama regelbundet gled jag längre och längre ifrån bloggen - men jag ville ändå inte sluta med den helt. Så då bestämde jag mig för att skapa en webbsida som kan fungera som en liten hub för min blogg, min twitch-kanal och mina övriga sociala medier. Ett bra ställe att samla alla mina intressen på!