• Mlie

Första blogginlägget på nya hemsidan

Hej! Vad kul att du har hittat till min nya hemsida.


Jag har en blogg som jag startade 2010 som jag har skrivit på till och från under årens lopp. I vissa perioder bloggade jag mycket, i andra perioder bloggade jag inte alls. När jag väl började streama mer och mer på twitch hamnade bloggen mer och mer i skymundan. Av den anledningen bestämde jag mig för att till slut starta den här hemsidan - där jag på ett enkelt sätt både kan blogga och samla mina sociala medier, twitch och YouTube-kanal.


Så välkomna till 10-års förändringen av min blogg!


De inlägg som jag publicerade på min förra blogg kan fortfarande ses i sin helhet på http://mlieredfield.se/.

Senaste inlägg

Visa alla

Idag är dagen äntligen här. Poets of the Fall släpper idag sitt nionde album Ghostlight. Jag förhandsbokade skivan (och lite fler saker) men den hann tyvärr inte komma fram till idag. Så jag får den n

Ååh, snart är väntan över! Imorgon släpps äntligen Poets of the Falls nionde album Ghostlight. Jag väntar med spänning på att mitt paket ska komma till Sverige. Jag vet inte hur många tårar det blir i