• Mlie

Jullov, vecka 2

I dag börjar den andra veckan av mitt jullov, yay! Planerna för veckan är att spela Alan Wake (igen), spela Two Point Hospital, spela Sims 4, ta nya bilder till streamen och planera inför renoveringen av 100 Baby-huset. Med andra ord har jag "fullt upp" den här veckan, haha!


I streamen igår klarade vi av Silent Hill Downpour - och wow vilket spel. Gillade det verkligen! Det innebar att det blev en raffle igår, där Sims 4 - 100 Baby Challenge valdes igen. Så glad! Men innan vi ska spela det ska vi börja med Layers of Fear. Ikväll 18:30 startar streamen, och det kaaaaan bli längre än till 21 beroende på hur det går i spelet.


Hoppas att ni har haft det bra under jul trots att världen är uppochner.

Senaste inlägg

Visa alla

Idag är dagen äntligen här. Poets of the Fall släpper idag sitt nionde album Ghostlight. Jag förhandsbokade skivan (och lite fler saker) men den hann tyvärr inte komma fram till idag. Så jag får den n

Ååh, snart är väntan över! Imorgon släpps äntligen Poets of the Falls nionde album Ghostlight. Jag väntar med spänning på att mitt paket ska komma till Sverige. Jag vet inte hur många tårar det blir i